Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen Uitzendbureau Ready 4 You B.V. 24-05-2024

Redactie De Biltnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in De Bilt beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen

Wil je graag aan de slag als Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen in Waddinxveen? Bekijk dan snel deze vacature.

Uitzendbureau Ready 4 You B.V. is op zoek naar een Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen. Het betreft een voor minimaal 24 uur met een minimaal salaris van 2000 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Tankstationmedewerker

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

Lagere school

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Horeca, Overig

Contract uren

24 – 40 uur

Salaris

2000 – 2500 euro

Solliciteren op de functie van Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen

Klinkt deze vacature als Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 22-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Uitzendbureau Ready 4 You B.V.. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@tankpersoneel.nl en telefoonnummer 0182-717122. De website van Unknown is https://www.tankpersoneel.nl. Je kan je voor deze vacature als Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen tot Jolanda Hummelink.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in De Bilt komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in De Bilt, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures De Bilt
  2. Allroundmedwerker tankstation omgeving Breukelen Uitzendbureau Ready 4 You B.V. 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures