Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Data Engineer / Business Intelligence Specialist ONVZ Ziektekostenverzekeraar 26-05-2024

Redactie De Biltnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in De Bilt beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Data Engineer / Business Intelligence Specialist

Wil je graag aan de slag als Data Engineer / Business Intelligence Specialist in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

ONVZ Ziektekostenverzekeraar is op zoek naar een Data Engineer / Business Intelligence Specialist. Het betreft een voor minimaal 1 uur met een minimaal salaris van 3250 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Data Engineer / Business Intelligence Specialist te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Data Engineer

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Verzekeringen/Assurantiën

Contract uren

1 – 40 uur

Salaris

3250 – 4577 euro

Solliciteren op de functie van Data Engineer / Business Intelligence Specialist

Klinkt deze vacature als Data Engineer / Business Intelligence Specialist voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 25-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot ONVZ Ziektekostenverzekeraar. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Data Engineer / Business Intelligence Specialist tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in De Bilt komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in De Bilt, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures De Bilt
  2. Data Engineer / Business Intelligence Specialist ONVZ Ziektekostenverzekeraar 26-05-2024

Bekijk nog meer vacatures