Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature ICT-servicedeskmedewerker Driessen 22-05-2024

Redactie De Biltnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in De Bilt beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature ICT-servicedeskmedewerker

Wil je graag aan de slag als ICT-servicedeskmedewerker in Helmond? Bekijk dan snel deze vacature.

Driessen is op zoek naar een ICT-servicedeskmedewerker. Het betreft een voor minimaal 32 uur met een minimaal salaris van 2700 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als ICT-servicedeskmedewerker te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

Je vindt niets leuker dan collega's adviseren over het juiste gebruik van ICT-voorzieningen en om ze te helpen met vragen of problemen. Je weet hun vragen snel te analyseren en weet hoe je problemen oplost, of je vindt het uit. Het spreekt voor zich dat je makkelijk communiceert en altijd jouw klant - de gebruiker - voorop stelt. Je bent geduldig en vriendelijk, op en top servicegericht.

Daarnaast:

  • Heb je een afgeronde ICT-opleiding op mbo-niveau 4
  • Heb je kennis over werkplekvoorzieningen of wil je dit verder ontwikkelen
  • Heb je kennis van servicedesktools, zoals TopDesk

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Servicedeskmedewerker Ict

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Overheid/Non-profit

Contract uren

32 – 40 uur

Salaris

2700 – 4138 euro

Solliciteren op de functie van ICT-servicedeskmedewerker

Klinkt deze vacature als ICT-servicedeskmedewerker voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Driessen. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres utrecht@driessen.nl en telefoonnummer 627338241. De website van Unknown is https://www.driessen.nl/. Je kan je voor deze vacature als ICT-servicedeskmedewerker tot - Driessen Helmond Flexcenter.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in De Bilt komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in De Bilt, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures De Bilt
  2. ICT-servicedeskmedewerker Driessen 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures