Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut DOEN Werft 22-05-2024

Redactie De Biltnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in De Bilt beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut

Wil je graag aan de slag als Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut in amersfoort? Bekijk dan snel deze vacature.

DOEN Werft is op zoek naar een Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut. Het betreft een voor minimaal 8 uur met een minimaal salaris van 3500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Kinderfysiotherapeut

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

HBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

8 – 40 uur

Salaris

3500 – 4500 euro

Solliciteren op de functie van Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut

Klinkt deze vacature als Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 20-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot DOEN Werft. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres info@doenwerft.nl en telefoonnummer 31611923092. De website van Unknown is https://doenwerft.nl/. Je kan je voor deze vacature als Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut tot Dominique van 't Hoog.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in De Bilt komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in De Bilt, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures De Bilt
  2. Kinderfysiotherapeut / Kinderergotherapeut / Kinderoefentherapeut Psychosomatisch therapeut DOEN Werft 22-05-2024

Bekijk nog meer vacatures