Search
Close this search box.

Bekijk de vacature Lasser UBN Uitzendbureau 24-05-2024

Redactie De Biltnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in De Bilt beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Lasser

Wil je graag aan de slag als Lasser in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

UBN Uitzendbureau is op zoek naar een Lasser. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 16 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Lasser te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Lasser

Dienstverband

Vast

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Geen ervaring

Branche

Techniek

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

16 – 19 euro

Solliciteren op de functie van Lasser

Klinkt deze vacature als Lasser voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 23-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot UBN Uitzendbureau. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres michael@ubnuitzendbureau.com en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is https://www.ubnuitzendbureau.com. Je kan je voor deze vacature als Lasser tot Michael Silva.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in De Bilt komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in De Bilt, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures De Bilt
  2. Lasser UBN Uitzendbureau 24-05-2024

Bekijk nog meer vacatures