Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw Bibliotheek Gooi en meer 25-05-2024

Redactie De Biltnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in De Bilt beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw

Wil je graag aan de slag als Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw in onbekend? Bekijk dan snel deze vacature.

Bibliotheek Gooi en meer is op zoek naar een Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw. Het betreft een voor minimaal 28 uur met een minimaal salaris van 2607 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Bibliotheekmedewerker

Dienstverband

Vrijwilliger

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Ervaren

Branche

Kunst/Cultuur/Entertainment

Contract uren

28 – 30 uur

Salaris

2607 – 3415 euro

Solliciteren op de functie van Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw

Klinkt deze vacature als Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 24-07-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Bibliotheek Gooi en meer. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres onbekend en telefoonnummer onbekend. De website van Unknown is onbekend. Je kan je voor deze vacature als Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw tot onbekend onbekend.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in De Bilt komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in De Bilt, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures De Bilt
  2. Medewerker Informatie en Programmering Team Volwassenen en Young Adults (Voortgezet Onderw Bibliotheek Gooi en meer 25-05-2024

Bekijk nog meer vacatures