Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekijk de vacature Tandartsassistent Werkwijzer 30-04-2024

Redactie De Biltnieuwsvandaag

Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Bekijk dan alle vacatures die in De Bilt beschikbaar zijn en vind jouw nieuwe baan.

Bekijk de vacature Tandartsassistent

Wil je graag aan de slag als Tandartsassistent in Nijmegen? Bekijk dan snel deze vacature.

Werkwijzer is op zoek naar een Tandartsassistent. Het betreft een voor minimaal 40 uur met een minimaal salaris van 2500 euro.
Het betreft een functie in de Unknown branche. 

Om de gehele vacature als Tandartsassistent te lezen, ga je naar deze website. Hier staat ook beschreven hoe je kan solliciteren op deze functie.

onbekend

Arbeidsvoorwaarden

Functietitel

Tandartsassistent

Dienstverband

Tijdelijk

Opleidingsniveau

MBO

Ervaring

Starter

Branche

Gezondheidszorg/Welzijn

Contract uren

40 – 40 uur

Salaris

2500 – 3200 euro

Solliciteren op de functie van Tandartsassistent

Klinkt deze vacature als Tandartsassistent voor jou perfect, stuur dan snel je sollicitatie in. Je kan reageren op de vacature tot 29-06-2024.

Heb je eerst nog een aantal vragen over de vacature, richt je dan direct tot Werkwijzer. Ze zijn bereikbaar via het e-mailadres mjanisse@werkwijzer.nl en telefoonnummer 024-3226600. De website van Unknown is https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Tandartsassistent/792114339. Je kan je voor deze vacature als Tandartsassistent tot Michelle Janisse Michelle Janisse.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je in De Bilt komen wonen en zoek je een baan dichtbij huis? Bij ons vind je alle vacatures die beschikbaar zijn in De Bilt, bekijk ze hier.

Deel deze vacature met je vrienden of familie

  1. Vacatures De Bilt
  2. Tandartsassistent Werkwijzer 30-04-2024

Bekijk nog meer vacatures